tiistai 11. tammikuuta 2011

Junioripurjehduspäivät 28 - 30.1.2011

Muistus!


Ilmoittautuminen päättyy 15.1. Hinta on 150 € juniorilta ja mikäli mukaan lähtee sisaruksia, niin lopuilta se on vain 120 € / hlö.


Seura tukee lähtijöitä:
Omavastuuhinnaksi jää 100€ / henkilö
Seuran tuki haetaan reissun jälkeen kuitteja vastaan.Mukaan kannattaa lähteä. Viimevuonna siellä oli hauskaa ja hyödyllistä ohjelmaa. Samalla tutustuu muihin purjehtijoihin, niin ovat kilpakumppanit tuttuja ensi kesän kisoissa.


Pyritään järjestämään lähtijöiden kesken kimppakyyti Tampereelle. Varalaan pääsee myös helposti Keskustorilta bussilla 21.


 Suomen Purjehdus ja Veneily järjestää Junioripurjehduspäivät Varalan Urheiluopistolla Tampereella 28.-30.1.2011. Junioripurjehduspäivillä on ohjelmaa kilpaileville junioripurjehtijoille, aloitteleville junioripurjehtijoille sekä seura-aktiiveille. Kilpailevien junioripurjehtijoiden osuus on tarkoitettu purjehtijoille, jotka ovat kilpailleet vähintään kahdessa ranking-tason kilpailussa. Aloittelevien junioripurjehtijoiden osuus on tarkoitettu vähintään yhden kesän purjehdusta harrastaneille junioreille. Junioriaktiivien osuus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita oman seuransa junioritoiminnan kehittämisestä. Junioripäivillä he saavat tietoa, ideoita, virikkeitä ja vaihtavat ajatuksia sekä kuulevat muiden seurojen toiminnasta.


Lisää tietoa tuolta: Junioripurjehduspäivät purjehtija.fi sivuilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti