torstai 4. heinäkuuta 2013

Uudessakaupungissa alueleiri Optarit + Zoom8 vko30 24-26.7.2013 ja kilpailut 27.7.2013Tervetuloa junioripurjehtijoiden alueleirille ja Kadettisarjan kisaan Uuteenkaupunkiin!

Uudenkaupungin Purjehdusseura järjestää yhdessä Suomen Purjehdus ja Veneilyliiton kanssa alueleirin innokkaille Opti- ja Zoom-purjehtijoille heinäkuussa ke 24.- pe 26.7.2013 ja leiri huipentuu lauantaina 27.7.2012 UPS Regatan ensimmäisenä kilpailupäivänä järjestettävään Optimistien Kadettisarjan kilpailuun ja Zoom-purjehtijoille tarkoitettuun avoimeen kilpailuun. Vastuuvalmentajana toimii Jonas Krogell.

Tarkoituksena on harjoitella yhdessä ja myös oppia tuntemaan toisiamme paremmin – eli rohkeasti mukaan vaan.
Tarkempi alueleirin aikataulu ja paikka:

Keskiviikko 24.7. – perjantai 26.7. päivisin klo 10 - 16. Paikka Linmarinen ranta – osoite Suukarintie 6, 23500 Uusikaupunki - http://www.linmarine.fi/pages/yhteystiedot.php

Kenelle leiri on tarkoitettu?

Leiri on tarkoitettu kaikille innokkaille kilpapurjehduksesta kiinnostuneille Opti- ja Zoompurjehtijoille jotka haluavat työstää omia purjehdustaitojaan. Myös OK-jollat saattavat osallistua perjantain harjoitussessioon. Osallistuaksesi leirille toivomme että osaat omatoimisesti purjehtia radan ympäri (kryssi-‐slööri-‐lenssi). Lisäksi toivomme että tuot mukaan oman jollan.

Mitä henkilökohtaisia varusteita tarvitsen?

Mukaan on hyvä ottaa myös märkäpuku, käsineet, lakki, aurinkolasit ja aurinkovoidetta sekä kuivat vaihtovaatteet. Kevyemmätkin purjehdusvaatteet toimivat jos keli on kesäinen.
Leirillä pidetään lounastauko saaressa Pursiseuran paviljongilla (Pietarinkarilla).

Leirin hinta:

60€ (1 lämmin ateria/päivä sisältyy hintaan Pursiseuran Paviljongilla Pietarinkarilla). Leiri ilmoittautuminen ma 8.7.2013 mennessä sähköpostilla ups@uusikaupunki.fi ja kopio osoitteeseen
seppo.yla-himanka@uusikaupunki.fi + tekstarina +358400790432 kuka ilmoittautunut, kiitos! I

lmoitautuessa sähköpostilla ainakin seuraavat tiedot tarvitaan, kiitos:

Nimi 
Osoite
Postinumero ja postitoimipaikka 
Syntymäaika 
Vanhempien nimet + puhelinnumerot 
Oma puhelinnumero 
Vanhempien sähköpostiosoite 
Oma sähköpostiosoite 
Allergiat ja muut tiedot 
Olen jo juniorijäsen tai en ole vielä juniorijäsen 
Aiempi purjehdukokemus (jolla+vuodet) 
Annan tai en anna lupaa valokuvien julkaisuun Pursiseuran ja Purjehtijaliiton julkaisuissa ym. Katso tarkemmat ohjeet http://www.uudenkaupunginpurjehdusseura.fi/ ja juniorit.

Laskutus tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittautuminen on sitova.

Majoitusta tarvitseville linkki tässä:
http://uusikaupunki.fi/template_1.asp?id=831&theme=matkailijoille&startdepth=210

Jos teillä on kysymyksiä koskien leiriä vastaamme mielellämme niihin. Tervetuloa mukaan! UPS:n Junioritiimi Seppo Ylä-Himanka, 0400790432

UPS Regatta on hauska perinteinen purjehduskilpailu jossa lauantaina 27.7.2013 järjestetään Optarien Kadettisarjan kilpailu ja Zoomien avoin kilpailu. (Lisäksi LYS ja yksityyppiluokat la/su)
Lähdöt tapahtuvat Pietarinkarin saaren ympäristössä mistä vanhemmilla ja muilla katsojilla on hyvät mahdollisuudet seurata kisan kulkua. Ravintola Pursiseuran Paviljonki on auki joten ota koko perhe mukaan. Kuljetukset saarelle mm kts. http://www.karilla.fi/ ja tarvittaessa järjestetään erikseenkin kuljetuksia.
Kilpailukutsu ja ilmoittautumisohjeet tulevat UPS:n kotisivuille http://www.uudenkaupunginpurjehdusseura.fi/ Tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti