tiistai 10. tammikuuta 2012

Junioripäivät Tampereella 3-5.2-12

Junioripurjehtijapäivät ovat taas tulossa. Viikonlopun aikana on ohjelmaa niin junioreille, kuin junioripurjehtijoiden vanhemmille ja junnuohjaajille. Seura tukee jokaista lähtevää junioria hieman. Kyydit pyritään järjestämään kimppakyytinä.

Ilmoita Atsolle lähtijöiden nimet.

Ukin talvipäivään on vielä mahdollista ilmoittautua ks. lisää http://rpsjunnut.blogspot.com/2011/12/junioripurjehduksen-talvitapahtuma.html
Ilmoita Atsolle lähtijöiden nimet.

Vuoden 2012 junioripäivät järjestetään jälleen Varalan urheiluopistolla Tampereella 3.-5.2.2012.

Viime vuonna tapahtuma keräsi ennätysmäärän osallistujia, kun lähes 140 junioria ja aktiivia kokoontuivat Varalaan keskustelemaan junioritoiminnan ajankohtaisista asioista sekä urheilemaan. Tänä vuonna SPV:lle on varattu 130 paikkaa, joten ilmoittautuminen kannattaa tehdä mahdollisimman pian, jotta varmistat paikkasi.

Aktiivien ohjelmassa muun muassa tietoa seuroille tarjottavista palveluista, kasva urheilijaksi -materiaalin ja Nuoret vesille -projektin esittelyt sekä paljon muuta ajankohtaista asiaa. Tarkempi ohjelma päivittyy nettisivuille marras-joulukuun aikana.

Viikonlopun hinta on 150 euroa sisältäen majoituksen, kaikki ruokailut sekä ohjelman. Sitova ilmoittautuminen junioripäiville tämän linkin kautta. Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 23.1.2012. Otathan huomioon, että ilmoittautuminen on sitova.

Lisätietoa Varalasta: http://varala.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti